Kies Mini Mooi als babyspeciaalzaak voor je geboortelijst. Wij hebben alles in huis om je baby te kleden, te baden, te laten slapen, te voeden, te laten spelen en veilig mee op stap te nemen. Omdat we zelf ervaren mama's zijn, ben je zeker van eerlijk advies over wat je echt nodig hebt.

We adviseren je om zeker een drie- tot viertal maanden voor de geplande geboortedatum langs te komen voor je geboortelijst. Dit om ervoor te zorgen dat alles tijdig klaar ligt.

Maak vandaag nog een afspraak.

Waarom een geboortelijst bij Mini Mooi?

 • Eerlijk advies van ervaren mama's

  Wij trekken de nodige tijd uit om samen te overlopen wat je allemaal nodig hebt. Hiervoor gebruiken we onze checklist. Om zeker te zijn dat we voor jou voldoende tijd kunnen vrijmaken, maak je best een afspraak.

 • Waardebon van 10%

  Bij het afsluiten van je geboortelijst ontvang je een waardebon van 10% op de totale waarde van de aankopen. Deze waardebon blijft 1 jaar geldig.

 • Kledingkaart van 10%

  Bij het afsluiten van je geboortelijst ontvang je een kledingkaart die recht geeft op 10% korting op de volledige kledingcollectie. De kledingkaart blijft 1 jaar geldig.

 • Een passend kadootje voor elk budget.

  Binnen ons totaalaanbod vind je alles om een gevarieerde lijst samen te stellen. Zo hebben we voor elk budget een passend geboortekadootje.

 • Elke baby zijn eigen hoekje

  We presenteren de geselecteerde spulletjes van elke geboortelijst op een mooie manier in een knusse hoek van onze winkel. Alles staat netjes verzameld in een open kast, aangevuld met het geboortekaartje van je baby.

 • Online bestellen & opvolgen

  Wanneer het voor familie, vrienden en kennissen niet past om in onze winkel langs te komen, kunnen zij steeds terecht op je online geboortelijst. Kiezen, bestellen én betalen verloopt uiterst gebruiksvriendelijk. Je volgt online de verkoop van je geboortelijst op.

 • Een nuttig extraatje

  Als blijk van waardering om voor Mini Mooi te kiezen, ontvang je van ons een gepersonaliseerd kadootje.