Waarom wij gestart zijn met een eigen babyspeciaalzaak? Omdat we zelf graag mama zijn! We vinden het bijzonder fijn om onze talrijke tips én voorliefde voor toffe spulletjes en leuke betaalbare babymerken te delen met andere kersverse mama's en papa's.

Wie zijn wij?

Hanne en Dorien van Babywinkel Mini Mooi in Geel Dorien en Hanne

Wij, Hanne Molenberghs, mama van een zoontje Feel en een dochtertje Mien en Dorien De Busser, mama van een dochtertje Louise en een zoontje Seppe, zijn twee schoonzussen uit Olen. Eind 2013 besloten we om professioneel een andere weg in te slaan.

Als mama raakten we gefascineerd door de leuke babyspulletjes en -kleding die we voor onze eigen kindjes nodig hadden. Zo vonden we het zelf bijzonder moeilijk om betaalbare maar toch leuke en praktische kleding te vinden. Deze nieuwe uitdaging geeft ons de unieke kans om onze ervaringen te delen.

Met Mini Mooi creëerden we in het centrum van Geel een babyspeciaalzaak waar iedereen welkom is. Je vindt bij ons betaalbare en kwaliteitsvolle merken. Mini Mooi heeft alles om een complete geboortelijst samen te stellen.

Meer weten?

Kom dan gewoon eens kijken. Tijdens de openingsuren ben je vrij welkom. Voor het opstellen van een geboortelijst maak je best een afspraak.